pietsweer op Twitter


TwitterFeeds.nl toont de meest populaire Twitter accounts, waaronder het Twitter account van Piets Weer. Zie ook wat is Twitter. Bekijk hieronder het grote overzicht met populaire accounts die je meteen kan volgen. Wil je Piets Weer volgen? Je vindt hier zijn/haar account (accountname: pietsweer).

Tweets van Piets Weer
Voor de Sint Maarten lopers ziet het er later vanmiddag en vanavond droog uit. Wel waait het vrij stevig. In het zuiden op plaatsen een bui. Succes.
Vandaag veel bewolking, maar ook her en der de zon erbij. Temperaturen rond 12 of 13 graden in de noordelijke kustgebieden tot 14 of 15 graden elders. De wind matig tot krachtig uit zuid tot zuidwest, kust en Wadden windstoten.
In het zuidelijke deel van ons land vrijwel de gehele dag droog weer. Misschien daar later vanmiddag vanuit België een bui. Het noordelijke deel houdt kans op buien, in het kust en Waddengebied mogelijk met onweer.
Het wordt vandaag een keurige dag met veel zon. Vanmorgen in het westen en noorden eerst nog (even) meer bewolking. Vandaag alweer hoge temperaturen zo rond 13 of 14 graden. Later vanmiddag een fraaie zonsondergang.
Het wordt vandaag een voorjaarsdag in november. Aardig zon en temperaturen rond 14 of 15 graden op de Wadden en 16 tot 18 graden elders. In de Bilt met 18 graden en op andere plaatsen een nieuw warmterecord.
Verkeerswaarschuwing: Eerst in met name het noorden, noordoosten en Flevoland kans op nevel, mist en dichte mist. De mist kan zich nog even uitbreiden, maar lost vanmorgen vrij snel op.
In het noordelijke deel van Noord-Holland nu een beetje motregen.
Een lenteweek. https://bit.ly/2PFG1bM pic.twitter.com/zFWJfJEpzJ
We gaan richting een vrij heldere nacht met temperaturen rond 2 graden. Rond 0 graden in het zuiden en plaatselijk in het oosten en tot +4 of +5 graden in de kustgebieden en op het Wad. Rustig weer. Vorst aan de grond, plaatselijk glad en autoruiten krabben.pic.twitter.com/U2RqJ9iyrm
Een fraaie dag. na eerst de echte vorst in het zuiden gaan we over op een dag met veel zon. De temperaturen lopen op naar ongeveer 11 graden. De wind uit zuid tot zuidoost is zwak of matig. Weinig wind en veel zon, dus voelt het  warmer aan.
Er zijn vanmorgen eerst, tijdens de ochtendspits nog een aantal buien actief. Dit geldt met name voor het noorden en eerst ook nog voor het midden en oosten. Het noorden houdt vanmorgen de kans op een paar buien of buitjes.
Het wordt een zware winter https://bit.ly/2JwCmaH pic.twitter.com/BisnDSp8Ik
Zware spits https://bit.ly/2qi43eB pic.twitter.com/xNgoHJ8pDj
Waterkoud met meer en meer bewolking. Nog wel zon, dat tijdelijk in met name het westen en noorden. Overdag nog droog weer. De wind maakt het veel kouder. De oost tot noordoostenwind zal toenemen tot matig of vrij krachtig en in vlagen kracht 6. Vanavond en vooral vannacht regen.pic.twitter.com/wENSUTjLhwNieuws en kranten
Telegraaf
Volkskrant
Nu.nl
NRC Handelsblad
Trouw
RTL Nieuws
Parool
Elsevier
Teletekst 101
Metro

Sport
Telegraaf Sport (telegraaf.nl)
Nu.nl Sport (nu.nl)
Studio Sport
RTL Sport
RTL Voetbal
Voetbal International
VI Eredivisie (voetbal international)
Telegraaf Voetbal (telegraaf.nl)
Tennis (telegraaf.nl)
Golf (golfs.nl)
Telegraaf Autosport (telegraaf.nl)
Nu.nl Autonieuws (nu.nl)
Wielrennen (telegraaf.nl)

Shownieuws
RTL Boulevard
Nu.nl showbizz (nu.nl)

Nuttige links en informatie
Twitter.com (meld je hier aan)
Wat is Twitter
Zoeken op Twitter
Nieuws over Twitter
Twitter Startpagina (veel nuttige links)
Economie, Financieel en Beurs
FD.nl - financieel nieuws
Nu.nl - economisch nieuws
Business Insider
RTLZ (Zakelijk nieuws)

Zakelijk, management, ondernemen
Quotenet
Managers Online
Management Team

Opmerkelijk en Raar
Opmerkelijk (nu.nl)
Waar Maar Raar (opmerkelijk nieuws)
Opmerkelijk (RTL nieuws)

Kijkcijfers
Positie 1 t/m 5 (elke ochtend)

Leuk
Gratis producten (dagelijks)

Auto en formule 1
Autonieuws (nu.nl)
Autosport (telegraaf.nl)
Autoblog.nl
AutoWeek

Politiek
Politieke Barometer
Frits Wester

Games
Games (gamer.nl)
Games (nu.nl)
Games (telegraaf.nl)

Politici
Alexander Pechtold
Geert Wilders
Barack Obama

Weer
WeerOnline (3x per dag)
Weerbericht (elke ochtend)

Internet, marketing & tech
Internetnieuws (nu.nl)
Tech nieuws (NOS.nl)
Marketingfacts
Frankwatching
Molblog
Webwereld
Marcom 100 headlines
Adformatie
Bright
Computer Idee
Computable

TV, Radio & Muziek
Pauw & Witteman
Een Vandaag
RTL Boulevard
Dichtbij Nederland
3FM
Radio 4
Giel Beelen
Ruud de Wild
Michiel Veenstra
Gerard Ekdom
Torsten Colijn
Ferry Corsten
Coldplay
MC Hammer
50 Cent
Wil je meer weten over Twitter? Lees dan "wat is twitter". Wil je graag specifieke informatie via Twitter ontvangen, of wil je een twitter account aanmelden voor opname op deze pagina? Stuur daarna een email naar ons info adres. TwitterFeeds.nl biedt naast de startpagina voor Twitter feeds ook unieke, eigen ontwikkelde Twitter feeds aan. Hier vind je ook tips over de wijze waarop je snel meer volgers op Twitter kunt krijgen. Succes en veel plezier tweeting!