Twitter embed script en widget


Twitter embed script en widgets

TwitterFeeds.nl toont een overzicht met Twitter accounts die nuttige informatie publiceren.

Twitter embedden op website

De berichten van Twitter kun je ook op jouw website of weblog zetten. Dan worden al jouw tweets op jouw website getoond. Het werkt met een simpel javascript dat gratis te downloaden is. Gebruik bijvoorbeeld de embed twitter code die door Twitter zelf beschikbaar wordt gesteld. Zie hiervoor Twitter Badges (zie hier) waarmee jouw twitter berichten op aantrekkelijke wijze getoond worden. Dat wordt een zogenoemde Twitter badge genoemd. Er zijn zowel HTML als Flash widgets beschikbaar.

Je kan ook kiezen om via speciale websites scripts te downloaden waarmee je op jouw website een tweetvenster krijgt waarmee je berichten kunt tweeten. Daarnaast zijn er steeds meer sites die hosted scripts aanbieden. Een voorbeeld is Twoxit.com.

Bekijk alle 250 Twitter feeds met onder meer nieuws, weer, beurskoersen, shownieuws, en veel meer.

Wil je meer weten over Twitter? Lees dan "wat is twitter". Op deze pagina vind je informatie over het embedden van twitter op een website of weblog. Een embed script (javascript) is op veel sites gratis te downloaden, of gebruik gewoon een Twitter Badge met HTML of Flash widgets.

Tekst, (C) Copyright TwitterFeeds.nl.